Kunststof Forte BVProduct categories

Aluminium Composiet panelen

aluminium composiet

Aluminium Composiet Wandpanelen zijn de ultieme oplossing voor vlakke gevelbekleding en interieurafwerking. Het is licht van gewicht, extreem stijf en volledig vlak. Akoestisch comfort gecombineerd met hoge weersbestendigheid, thermische en brandwerende kwaliteit maken dit product tot de favoriet van elke architect, vakman en doe-het-zelver . Leverbaar in tal van RAL kleuren. Geschikt voor zowel nieuwbouw, maar zeker ook een goed alternatief voor renovatie van gevels of interieur. Heeft uw pand een nieuwe, moderne “look” nodig, dan kan composiet gevel- en wandbekleding een kostenbesparend alternatief zijn.

Met onze aluminium composiet panelen kunt u eenvoudig een perfect afgewerkte wand of plafond plaatsen. De panelen zijn 100% watervast en dus ideaal voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens. De panelen zijn gemakkelijk op maat te bewerken. Ze kunnen direct op een redelijk vlak oppervlak worden gemonteerd met behulp van lijmsiliconen.

Deze slechts 3mm dikke panelen, kunnen op zowat elke ondergrond geplaatst worden, perfect voor een snelle en goedkope maar stijlvolle renovatie. De ondergrond hoeft niet opnieuw te worden bezet, alsook over oude muurtegels of om het even welke ondergrond.
Natuurlijk kunnen aluminium composiet panelen ook elders in huis, kantoor of bedrijf gebruikt worden.

Ons ruim assortiment van panelen in een standaard uitvoering van 1,22m breed en 2,44m lang worden. Er zijn ook platen beschikbaar tot 1,5m op 3,05 m. Wij kunnen steeds de platen op maat versnijden. Deze afmetingen bieden de mogelijkheid om de panelen ook te gebruiken voor plafondtoepassingen of hoge muren. De panelen zijn verkrijgbaar in tal van kleuren (zie onze kleurkaart), in hoogglans uitvoering en inox uitvoering.

 

Leave a Reply

The e-mail address will not be published.